bg

Кои сме ние

/uploads/page/6/thumbs/kite-1_textsmall.png  Екипът на ETHNO

ПРИЯТЕЛИ, които се завръщат към корените си.
И преоткриват дома...
Виждат България с нови очи...
Обединени около предизвикателството да живеем, творим и работим в нашата  родина, участвайки активно в изграждането на нейния съвременен облик и по този начин, да бъдем част от промяната на света.
Навсякъде по света, където и да сме се чувстваме пълноценни, пулсираме в ритъма на времето. Ние сме активни, социални, обичаме България с цялото й вълшебство и пленяваща природа.
Желанието ни е всички ние да започнем да вярваме повече в нашите възможности. Човек вярва, когато вижда резултати, а резултатите идват, когато действаме.
Ето защо нека заедно да се погрижим за това България да стане по-красива и по-приятна за живот.
Ние открихме своето призвание в създаването на нашите вина ETHNO - съврeменни и модерни, направени според последните тенденции във винарството. 
Те са за хора, които искат виното да влезе в ежедневието им и да присъства на тяхната трапеза, на техните партита и излети в природата. 

/uploads/page/6/thumbs/kite-2_textsmall.png  Нашите ETHNO лозя

Освен всичко ние сме и истински късметлии! Намерихме хората, които повярваха в нас и в нашите идеи – приятелите от Винпром Карнобат. Те ни предоставиха най-подходящите земи за нашите лозови масиви край село Огнен, намиращо се в подбалкана, в района между Карнобат и Сунгурларе.
Този регион е известен с богата си история и култура в областта на лозарството и винарството. Тук се отглеждат и винифицират едни от най-добрите родни бели и червени винени сортове, типични за нашите георграфски ширини. Специфичният микроклимат се обуславя от близостта на Стара планина и Черно море, както и от наличието на оградни склонове и изложения, които благоприятстват за добър, естествен, въздушен дренаж. 

/uploads/page/6/thumbs/kite-1_textsmall.png  Истинско ETHNOобразие от вина

Неповторимото съчетание между климат, почва и релеф благоприятстват отглеждане както на типичните за региона сортове, като Червен Мискет, Мавруд, Димят, Мускат,така и на световни сортове като Шардоне, Мерло, Сира, Каберне Совиньон.
Винпром Карнобат ни дава възможност да развихрим своето въображение и да реализираме своите идеи на родна почва. А резултатът...той е ясен на всеки опитал нашето ETHNOобразие от неповторими вина – непретенциозни в своето съвършенство.

/uploads/page/6/thumbs/kite-2_textsmall.png  Нашите ценности

Да бъдем осъзнати. 
Да живеем в чистота.
Да ценим и пазим природата.
Да ценим собствената си и чужда култура.
Да бъдем толерантни към хората в неравностойно положение.
 

Да бъдем „ETHNO” – носители на ценностите от миналото, твърдо стъпили в настоящето, със замечтан поглед в бъдещето.