Кукерски Чанове

Също както музиката на чановете оглася балкана, така и тази рецепта ще предизвика вниманието ви! Опитайте я в комбинация с ETHNO Muskat & Dimiat и се насладете на тази вълнуваща мелодия от вкусове!

Продукти:

3 цветни камби

100 г кускус

зехтин

1 ч. л. песто от босилек

2 с. л. ситно нарязани сушени домати

1 скилидка чесън

1 с. л ситно нарязан магданоз

 

Приготвяне:

- Фурната се загрява на 200 С.

- Камбите се измиват и капачето се отрязва

- Почистват се и се намазват с смес от зехтин, сол, черен пипер и песто от босилек.

- Кускусът се сварява и подправя със зехтин, сол и черен пипер.

- Добавят се ситно нарязаните домати, чесън и магданоз.

- Всичко се разбърква и с тази смес се пълнят камбите.

- Нареждат се в огнеупорна тава, като на дъното се сипва малко вода.

- Пълнените камби с кускус се пекат 20-25 минути.

Поднасят със свежа декорация и ETHNO Muscat & Dimiat, което отлично подчертава безмесни ястия.

 

Добър Апетит!

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net