Златната Рибка
Позлатена с ядки, ароматни подправки и пармезан, тази рецепта, ще сбъдне желанието ви за перфектното ястие! Поднесете я с ETHNO ROSE и се насладете на едно скъпоценно изживяване!
Продукти за 4 порции:
600 гр. Филе от Сьомга/Треска или бяло филе от друга риба
100 мл. Сурови бадеми
100 мл. Пармезан
100 мл. Магданоз
100 мл. Зехтин
Щипка сол, пипер
*Количествата варират според големината на филето. Крайната цел е сместа да го покрие изцяло.
Приготвяне:
- Рибата се поръсва със солта и пипера.
- В чопър се поставят суровите бадеми, пармезана, магданоза, зехтина и се наситняват до хомогенна смес.
- Рибата се покрива със сместа и се поставя в предварително загрята на 170 градуса фурната за 15 минути или докато коричката не започне да става златна.
- Сервира се в комбинация със свежи зеленчуци и чаша ETHNO Rose, което с меката си свежест ще обогати вкусовото преживяване.
Наздраве!