Светско преживяване с CHARDONNAY

СОРТЪТ 

CHARDONNAY

Родината на този сорт е Бургундия, но благодарение на адаптивността си сега той е един от най-разпространените в света и е любим на познавачите от незапомнени времена.

Въпреки светското си присъствие, сорта развива качества въз основа на местоположението си и води на показ тероара.

Тенденцията при тези вина е да се представят сортовите характеристики, където можеш да усетиш меката му комплектност и нотки на пъпеш, бяла праскова, ябълка или цветчета.

 

ВИНОТО

В този смисъл ETHNO CHARDONNAY носи обаянието на световен титуляр сред белите вина и очарованието на българските земи, предали свежест и обаяние на вината. Това вино е направено свежо, цветно и с умерена плътност, което го прави прекрасно, елегантно и завладяващо.

ETHNO CHARDONNAY  е с нежен, бистър цвят, а аромата му е интензивен, с нюанси на бели цветчета, праскова и зряла ябълка. Вкусът  му носи прилив на зрели плодове и деликатни нюанси на ванилия. С него ще можеш да се насладиш на мекота, приятна свежест, добра структура и умерена плътност, а финала е лек и елегантен.

Наслади му се със зелени салати с ябълки или авокадо, ястия от пиле със бадемов сос, кокос или фъстъци, риби на скара, сирена като „Чедър”, „Гауда” и „Едам”. Така ще се впуснеш в едно паметно приключение за сетивата.

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net