Идеалната Чаша Вино

Всяко вино носи свой собствен темперамент и емоция. Някой са дръзки, смели и изпълнени с жизненост, а други са меки, ефирни и придаващи романтика. За да покаже най-доброто от себе си всяко едно трябва да бъде представено в най-добрата си форма: да е подбрана подходящата реколта, да е съхранявано добре и да е поднесено на подходяща температура във винена чаша.

Вината от серията ETHNO са великолепни в първата година от бутилирането си. През нея те могат да представят богатството наследено от Карнобатския тероар и знанията натрупани от нашите майстори в редица държави.

За да запазят качествата си, както всички вина е нужно да са в легнало положение, да се пазят от пряка слънчева светлина и високи температури.

Температурата за сервиране трябва да е съобразена, като пълния потенциал на червените вина от серията ETHNO може да се усети на 15-17 градуса, а на белите при температура от 8-10 градуса.

Ако ви е трудно да уцелите точната температура, можете да изстудите вината на по-ниска и след това да стоплите чашата с ръка, докато напитката представи потенциала си. В допълнение имайте предвид, че виното преобразява температурата си и от пространството в което се намира.

Консумирайте отворена бутилка вино до 3 дни след отварянето, през това време го съхранявайте в легнало положение на хладно и тъмно място.

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net