Впечатляващо очарование от CABERNET SAUVIGNON & MAVRUD

СОРТОВЕТЕ

CABERNET SAUVIGNON Това, което прави Каберне Совиньон звездата на червените вина са безспорно високото му качество и ясно изразен характер. Сортът е продукт на случайна кръстоска между Совиньон Блан и Каберне Фран. Този сорт старее прекрасно в бутилка, превръщайки се с времето в изключително комплексно, изискано и многопластово вино.

MAVRUD Стар, щедро хвален, традиционен и често сочен за уникален български сорт. Отглежда се само в България, а произхода му е изрисуван с легенди за храбри войни.

ВИНОТО

Високо ценено ETHNO CABERNET SAUVIGNON & MAVRUD, съчетава една от най-харесваните международни кръстоски с един необикновен и много обичан български сорт. Тази комбинация е забележителна, защото Кабернето предлага мекота и копринена текстура, докато Мавруда от своя страна притежава характерност, която придава живот на виното, както и пиперливост, която го прави по-екзотично и люботитно. Така тези два сорта подчертават качествата си перефктно. Цветът на виното е наситено рубинен. Аромата е доминиран от черни горски плодове, касис и къпина, съчетани с акценти на карамел. Вкусът е плътен, заоблен, с усещане за неповторима сочност, мека свежест и гладки танини. Виното се съчетава великолепно с паста с телешко месо, барбекю, задушени червени меса, шоколадови десерти с малини, твърди и меки сирена.

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net