ДА ВЛЕЗЕШ В ОБУВКИТЕ НА ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК

Въведение: За да разбереш написаното по-долу ще ти е нужна чаша вино.

 

Преговор:

Тайната за щастието е извлечена есенция от редица етноложки, религиозни и философски учения. Осъзнаеш ли това откровение, то ще промени живота ти и начина по който гледаш на всичко, което ти се случва.

Започваме:

Човек се отличава от останалите същества по свободната си воля. Всеки може сам да избере как да живее, по какви пътища да върви и как да възприема заобикалящия го свят. Това е най-забележителната черта в природата ни – правото на избор! За да сме истински щастливи трябва да я използваме по най-добрия възможен начин.

За да влезеш в обувките на Щастливият човек, следвай най-краткият път към целта, включващ следните три стъпки:


ДИШАЙ

Духът и тялото са едно цяло, ето защо са зависими един от друг. За да се чувстваш добре е нужно имаш повече време за себе си.  Именно така, на един дъх разстояние от теб, откриваш ясното съзнание и правилните решения.

Когато си господар на своето време, можеш да провокираш живота с разнообразни дейности, които те водят по пътя на твоите мечти. Събуждаш любопитството и креативността, животът ти става пъстър и изпълнен с нюанси на градски приключения, феноменални природни пейзажи, изживявания изпълнени с вълнение и адреналин.

ЧУВСТВАЙ

Емоцията е тази, която изпълва живота ни с багри, оцветява всички наши действия, дава им жизненост и дълбочина. Заобиколи се с позитивни хора, които да изпълват живота ти с любов, всеотдайност и грижа. Не забравяй старата поговорка „Каквото почукало, такова се обадило.“, дръж се с другите така, както искаш те да се държат с теб. Мисли позитивно и се отдай на емоцията, не слагай прегради пред хора, които не са ги заслужили.

ОБИЧАЙ

Да обичаме, това е  смисъла на нашият живот! За да е чиста любовта, тя трябва да е плод на свободен дух, който не се страхува от обвързване, било то към човек, място, вещ или преживяване. Другото умение, което е много важно е това да си благодарен и да оценяваш всяко позитивно нещо изпречило се на пътя ти. Благодарността е една от страните на любовта! Само с любов и благодарност може да постигнем хармония и щастие.


Тези три неща са в основата на успеха и ако все още държиш чашата вино в ръка, може би самият ТИ вече си Щастливият човек с обувките. Неслучайно една от най-популярните и днес поговорки е „Във виното е истината“.  И тъй като и ние, както Платон, Омар Хайям и Хипократ използваме виното за вдъхновение, следваме философията „ДИШАМ, ЧУВСТВАМ, ОБИЧАМ!“.

На финала на това приятно четиво ти пожелаваме вдъхновение, пъстри емоции и много любов!

Заключение:

Дишай, чувствай, обичай и се наслаждавай на живота с чаша хубаво вино в ръка!

ПС.

Благодарим на приятелите ни от модна къща Елена Христова, с които често обсъждаме живота на чаша вино!

Искрено твои,

ETHNO-сиастите

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net