До New York и назад

Както казва Вироника Тугалева, „Сродната душа не се намира. Сродната душа се разпознава.” Така и ние се разпознахме с Елена Христова, млада дизайнерка, която обагря с български етно мотиви, съвременните си модели.

Тъй като черпим вдъхновение от един извор, още при първата ни среща ни стана ясно, че искаме да я подкрепяме в амбициозното начинание, да популяризира българските етно мотиви.

Вдъхновена от родната традиция, тя вложи много усилия, както за създаването на уникални и афтентични модели, така и в представянето им. През изминалата година взе участие в много събития, като Златна игла 2018, Sofia Fashion Week, различни конкурси за красота, модни спектакли, благотворителни инициативи и други.

Ние, екипа на вина ETHNO, бяхме през цялото време до нея и се възхищавахме на амбицията, с която правеше уверени стъпки напред и нагоре. Така, когато я потърсиха от New York Fashion Week, не се поколебахме да я подкрепим в приключението ѝ там и поемхме всички разноски.

Всяка година организаторите от Plitzs Fashion Marketing проучват и канят талантливи и впечатляващи модни дизайнери на събитието си. Така в един от дните на събитието  тази година нашата всеотдайна Елена представи своята ETHNO колекция измежду 40 дизайнера, само 7 от които поканени от страни извън Съединените Американски Щати. 

Пътешествието ѝ бе изпълнено с много позитивни емоции, вълнение и едно голямо признание. Тази оценка показва, колко богато и впечатляващо е българското ни наследство.

Заредена с вдъхновение и изпълнена със стремеж, тя се прибра в България, където е нейното сърце. Горди сме с нея и ѝ благодарим, за това че е една истинска българка, която показва на света, че сме достойни и има какво да покажем!

Мотото което ни води с нея еДишаме, Чувстваме и Обичаме с ETHNO“, защото вярваме, че това е ключът към щастието. Надяваме се все повече хора да бъдат като нас, намиращи вдъхновение на родна земя, влагащи емоция, страст и вълнение в това да споделим богатствата на нашата страна в и извън нея. Вярваме, че модерното представяне на българските традиции впечатлява, интригува и прави света по-необикновен и интересен.

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net