Златната Рибка

Позлатена с ядки, ароматни подправки и пармезан, тази рецепта, ще сбъдне желанието ви за перфектното ястие! Поднесете я с ETHNO ROSE и се насладете на едно скъпоценно изживяване!

Продукти за 4 порции:

600 гр. Филе от Сьомга/Треска или бяло филе от друга риба

100 мл. Сурови бадеми

100 мл. Пармезан

100 мл. Магданоз

100 мл. Зехтин

Щипка сол, пипер

 

*Количествата варират според големината на филето. Крайната цел е сместа да го покрие изцяло.

 

Приготвяне:

- Рибата се поръсва със солта и пипера.

- В чопър се поставят суровите бадеми, пармезана, магданоза, зехтина и се наситняват до хомогенна смес.

- Рибата се покрива със сместа и се поставя в предварително загрята на 170 градуса фурната за 15 минути или докато коричката не започне да става златна.

- Сервира се в комбинация със свежи зеленчуци и чаша ETHNO Rose, което с меката си свежест ще обогати вкусовото преживяване.

 

Наздраве!

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net