Бохемски Брускети

Усетете ритъма на града с тези ефирни и впечатляващи брускети! Комбинирайте с ETHNO Cabernet Sauvignon & Mavrud и забележете шеметното вълнение на улиците, водещи към паметни изживявания.

Continue Reading

Пастирска Салатка

Почувствайте свободата и свежестта на планинските простори с тази елегантна салата и ETHNO Sauvignon Blanc & Misket. Отпуснете се в прегръдката на природните богатства и се насладете на нежните растителни аромати.

Continue Reading

Омайни Самодиви

 Вкусете мистичното вълшебство на този впечатляващ десерт! Комбинирайте го ETHNO Chardonnay  и се понесете в магия от вкусове, аромати и емоции!

Continue Reading

Кукерски Чанове

Също както музиката на чановете оглася балкана, така и тази рецепта ще предизвика вниманието ви! Опитайте я в комбинация с ETHNO Muskat & Dimiat и се насладете на тази вълнуваща мелодия от вкусове!

Continue Reading

Алена Месечинка

Насладете се на "Боровинкови нощи" с една забележителна комбинация от вкусове! Опитайте тази рецепта с ETHNO Syrah & Rubin, усетете багрите от вкусове и аромати, които ще изрисуват неповторима картина за сетивата.

Continue Reading

Златната Рибка

Позлатена с ядки, ароматни подправки и пармезан, тази рецепта, ще сбъдне желанието ви за перфектното ястие! Поднесете я с ETHNO ROSE и се насладете на едно скъпоценно изживяване!

Continue Reading

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net