Бохемски Брускети

Усетете ритъма на града с тези ефирни и впечатляващи брускети! Комбинирайте с ETHNO Cabernet Sauvignon & Mavrud и забележете шеметното вълнение на улиците, водещи към паметни изживявания.

Продукти:

Франзела

Опаковка Рикота (250 гр.)

Опаковка крем сирене

2 пакета хамон или прошуто на слайсове

Зехтин за намазване на брускетите

4 супени лъжици прясно мляко
Кората от един лимон
1 и 1/2 супена лъжица лимонов сок

Кора от 1  лимон
2 супени лъжици зехтин
Сол и пипер
1 супенa лъжицa див лук, нарязан на ситно

 

Приготвяне:

- Застелете плитка тава с хартия за печене.

- Наредете филийките хляб в тавата и поръсете със зехтин, сол и пипер.

- Изпечете филийките в загрята фурна на 180 градуса.

 

Направете мус от останалите продукти, както следва:

- Сложете рикотата и крем сиренето в средно голяма купа, добавете прясното мляко, кората и сокът от лимон.

- Разбийте с миксер до получаването на пухкава и кремообразна смес.

- Към тази смес добавете зехтина, дивя лук и овкусете със сол и пипер.

- Разбъркайте с гумена шпатула докато всички съставки се смесят добре.

- Овкусете допълнително със сол, пипер, лимон и зехтин, по ваш избор и вкус.

- Подредете филийките в чиния и ги намажете със сместа.

- Комбинирайте с весели приятели и ETHNO Cabernet Sauvignon & Mavrud, което ще придаде усещане за неповторима сочност на ястието.

 

Весело изкарване!

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net