Башар Рахал

SSS: Каква е страстта на живота ти?

B: Винаги съм си мислил , че е театъра или киното. Истината е , че с годините се убедих ,че винаги ще има по-талантливи хора от мен, и винаги ще има талантливи хора , които ще произвеждат по-хубаво филми и театър. С годините разбрах , че за мен , нищо няма смисъл освен децата. Те са моята страст. 

 

SSS: Как преминава един твой ден?

B: Напрегнато. Живея в доста конкурентен свят, и гоненето на задачки е задължително. Но имам решение за това...никога не отлагам. Гледам всичко, което трябва да се свърши за денят , да не го отлагам за друг ден. 

 

SSS: Без какво не можеш?

B: Мога без всичко. Само не мога без любовта на децата си. 

 

SSS: Кое е любимото ти място?

B: Черни Вир на Рибарица. Детските спомени са най-добрите хубавото нещо и място. 

 

SSS: Светски въпроси, които те вълнуват(от света/международно)?

B: Вълнува ме политиката. Обичам умни и компетентни професионалисти, но за жалост у нас са рядкост. Обичам да следя политиката на определени държави. С какво допринасят техните граждани да живеят по-добър живот. 

 

SSS: Коя е най-чаровната ETHNO черта в България за теб?

B: Понякога обичам да съм по спокоен и усмихнат в най-напрегнати моменти. Мисля, че е чаровно когато си спокоен в кризисни ситуации. 

 

SSS: Какво интересно ти престои?

B: Премиера на Филма" Привличане". Подчиних една година от живота си на този проект и смятам , че резултата е налице. Имаме прекрасен филм, който вярвам ще достави удоволствие на всички зрители. 

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net