Александър Сано

SSS: Сано, ароматът на ягоди в розето ЕТНО ли е ключът към женското сърце?

A: Със сигурност хубавото вино е един от ключовете, които могат да отключат женското сърце. Виждали сме подобни сцени във филми, в които виното неизменно присъства, за това и тази сцена е толкова автентична. В киното много често твърдият алкохол, например уиски, в сцените се заменя с „реквизит“ – ябълков сок или студен чай. Определено, когато пиеш истинско такова (а не реквизитно) вино, това спомага на актьора да пресъздаде точно емоцията. В случая розето свърши идеална работа :)

SSS: Ако нещата между теб и партньорката ти не се получат с танци и история, както ти се шегуваш във филма, тогава колко бутилки вино са нужни, за да последват двама влюбени сърцето си?

A: Ако виното е на висота и една бутилка ще свърши работа :)

SSS: Има ли рецепта как „да се получи” между двама души?

A: По принцип „сърдечни“ рецепти няма. Никой не може да даде 100% гаранция, че нещо между двама души ще се получи. То е въпрос на пълно напасване между сложните био-химико-психологични системи на хората.

SSS: Разкажи ми малко за екранния си образ в „Привличане”? Какво е да си тийн идол на разглезени богати ученички?

A: Страхотно! :) И разбира се, ако си нормален човек, много отговорно. Защото към подрастващите трябва да има специално внимание, за да сме сигурни, че ще се превърнат в нормални зрели хора. Иначе Калин е едно много добро момче. :)

SSS: Къде е границата между мимолетното привличане и истинското следване на сърцето?

A: Ами не знам..., но в един момент като установиш, че дадено мимолетното привличане продължава с години, това сигурно занчи, че сърцето не те е подвело.

SSS: Какво те вдъхнови за да се превъплътиш в този персонаж?

A: Романтиката. Досега не бях играл точно в този жанр, а сега му е времето да се снимам в такива филми. Разбира се, да ти допадне сценария и екипа, с който ще правите филма е основна причина за един актьор да се включи в даден проект.

SSS: Силно ли е привличането между виното и киното? Как ЕТНО вдъхнови теб и колегите ти на снимачната площадка?

A: Нищо не е самоцелно, както споделих, ако проектът е такъв, че присъствието на хубаво вино е в помощ на сюжета, всичко си идва на мястото и то органично, без излишно напудряне. За това тази сцена е с вино, а не с боза например. Нищо против бозата! :)

SSS: Ако за малко избягаме от темата за „Привличане”, ще ни кажеш ли как минава един твой ден?

A: От 5 години почти всеки ден съм или на снимки, или в театъра. Така минава времето ми, също и в пътуване. И това ме прави щастлив.

SSS: Без какво не може Александър Сано?

A: Човек е устроен да може буквално и без всичко, изключваме дишането, водата и храна. Но не искам да си представям живота без семейството си, приятелите си и като цяло без любов.

SSS: Коя е най-чаровната ETHNO черта в България за теб?

A: Не е черта, а точка. Точката, която виждаш на дъното на бутилката, след като сте я пресушили. :)

 

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net