Телешко с манатарки и пресни картофи с розмарин
Днес ви поднасям крехко телешко месо с манатарки. Сервирам го с ароматни печени картофки с розмарин. Сготвих ястието, мариновано в червено вино Каберне Совиньон и Мавруд.
Днес ви поднасям крехко телешко месо с манатарки. Сервирам го с ароматни печени картофки с розмарин. Сготвих ястието, мариновано в червено вино Каберне Совиньон и Мавруд.
Тази седмица Ани ще ви изкуши с ароматна паста в доматен сос с козе сирене, ананас и рукола. Една по-нестандартна комбинация, но несъмнено много оригинална и вдъхновяваща. Букет от вкусове, балансиран от соленото сирене, сладкия ананас, средиземноморски пресни билки и тръпчивата, леко пикантна рукола.
Ако искате да изненадате вашите гости или просто да поглезите вашите любими хора, поднесете им това смокинено гурме предястие и бъдете сигурни, че ще ги впечатлите. Сладко-соленият вкус на смокинята в новото й амплоа ще бъде съвършен, допълнен от чаша ETHNO Шардоне.
Като виден кулинар Ани Шакарян от кулинарния блог "ВКУСНОТЕКА" е опитвала хиледи видове пици. Специално за едно от вината на ЕTHNO, както и за всички вас, Ани пригови една наистина различна рецепта за пица - зашеметяващо вкусна, поръсена с щипка черен пипер, струйка зехтин и пресни листенца босилек. Наслада във всяка хапка! Истинско гурме изживяване за вас и вашите приятели. Поканете ги и заедно си доставете това удоволствие.
В тази "розова" рецепта кулинарната блогърка Ани Шакарян от "ВКУСНОТЕКА" предлага различен прочит на сладкото и връзката му с розето. Рецептата е вдъхновена от елегантността и аромата на ETHNO Розе.
Тази седмица Ани Шакарян от "ВКУСНОТЕКА" сготви за вас страхотен, летен гювеч със зеленчуци и свинско. Ястието е подходящо за летните вечери в компанията на чаша червено вино ETHNO Сира и Рубин. Добър апетит!
Рецептата, която Ани предлага тази седмица, е богата и невероятно вкусна салата с бейби спанак и рукола, с печена сьомга, печени, червени чушки и бакла.
Порции: 12 броя; подготовка 5 мин + 3 ч втасване; печене: 20 мин